SON DAKİKA

FutbolManşet

Aysun Şahin Mutlu ile Kristal Ayaklar

Festival ve etkinliklerin gülen yüzü Aysun Şahin Mutlu,  yılların vazgeçemediği bir sunucu. Geçtiğimiz gün Kanal3 ekranlarında Kristal Ayaklar programı ile yine bir ilke imza atmayı başardı…

Haber: Ali Fikret

Kanal3’te yayınlanan Kristal Ayaklar, Türkiye’de kadın futbolu ile alakalı gelişmeleri ve güncel haberleri ekranlara taşıyarak büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Kadın futboluna dair geçmiş tecrübelerini aktarmak için bu haftaki stüdyo konuğu Ankara büyükşehir belediyesi, FOMGET SK. Altyapı teknik sorumlusu, Kezban Gülşen Eşkil’di.

Kezban hanım özellikle kadın futbolunun olmazsa olmaz altyapısı ile ilgili bilgilerini seyirciye aktardı. Türkiye’de kadın futbolunda altyapı sorunları ve buna dair, tüm konu başlıklarının ele alındığı program ilgi ile izlendi.

Programda ayrıca futbol yorumcusu ve spikeri Mert Dokuzoğlu’da Kadın futbolunu değerlendirdi. Turkcell Kadınlar Süper Liginde canlı yayına bağlanan konuklar ile 5. Haftada neler olduğu konusunda görüşler bildirilerek seyirci aydınlatıldı.

Kadın futbolunun izlenebilirliğinin artırılması ve sahada oynan futbolun kalitesini artırılması ise konu başlıkları arasındaydı.

2024-2025 kadın futbol sezonunun kadın futbolunu destekleyen ve doğru işler yapılan Aysun Şahin Mutlu’nun sunduğu program tüm hızıyla Kanal3 ekranlarında devam edecek.

 

 

Okunma Sayısı: 220

İlgili Haberler